Тази вечер в Hell’s Kitchen един професионалист ще бъде изненадващо

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen един професионалист ще бъде изненадващо
Коментари Харесай

Шеф Ангелов показа вратата на „Адската кухня“ за един от готвачите

Тази вечер в Hell’s Kitchen един експерт ще бъде изненадващо изпъден от „ Aдската кухня “. Шеф Ангелов ще сложи на съществено тестване доверието сред съотборниците, а вечерната резервация ще се трансформира в същинска битка за предимство.

Доверието е измежду най-важните неща, които експертите в една кухня би трябвало да имат между тях. Тази вечер началник Ангелов ще сложи на тестване доверието сред съотборниците. Те ще бъдат разграничени по двойки, а всяка двойка ще има дегустатор и презентатор или казано с други думи – единият ще пробва, а другият ще готви по описанията му. Всяка двойка ще би трябвало да изкопира истинска рецепта на началник Виктор Ангелов и да се приближи оптимално до нея, познавайки допустимо най-вече съставни елементи. Победителите ще получат подготовка по бокс, водена персонално от Тервел Пулев, а изгубилите ще ги чакат дълги часове в кухнята и заготовките за вечерната резервация и на двата тима.

По време на вечерната резервация ситуацията в двете кухни ще бъде повече от напрегната. За първи път в тимовете ще се следи по-индивидуална игра от всеки път, а това няма да се хареса на началник Ангелов. Един експерт обаче ще допусне сериозна поредност от неточности и ще принуди Виктор Ангелов да приключи неговото присъединяване в надпреварата. Кой ще бъде изненадващо изгоненият участник и ще има ли нови номинирани, с изключение на Иван и Марко, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на "Фейсбук " страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР