Тази вечер в Hell’s Kitchen Дани и Иван ще се

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen Дани и Иван ще се
Коментари Харесай

Зрелищен дуел на номинираните с огромен залог в Hell’s Kitchen

Тази вечер в Hell’s Kitchen Дани и Иван ще се изправят един против различен в зрелищен двубой, изходът от който ще дефинира кой от двамата да облече още веднъж черната си куртка и да получи имунитет за идната вечеря. Отборът ще се изправи пред мъчно предизвикателство по време на вечерната резервация, а в края на вечерта един от финалистите ще се раздели с фантазията си за премията от 100 000 лв. и контракт в ресторанта на началник Ангелов.

Кулинарният двубой сред Иван и Дани Спартак ще премине в два кръга. В първия те ще би трябвало да се преборят със познания за продуктите си, а във втория ще би трябвало да основат красиви, изискани и вкусни чинии и да показват положителни готварски техники. Залогът от дуела ще бъде извънредно висок – спечелилият ще получи назад черната си куртка и ще се употребява с имунитет за идната вечерна резервация, а изгубилият ще се нагърби с виновната задача да бъде капитан на тима и да разпредели съотборниците си по станции.

Ресторантът на Hell’s Kitchen България ще посрещне доста специфични посетители. Тото и Лъчо от Скандау ще дойдат в компанията на Ани – майката на Тото, дребното му братче както и приятелката на Лъчо. Освен тях, една приятна женска компания също ще чака своите съвършени чинии от финалистите - журналистката Криси Патрашкова, водещата Нана и Олимпийската шампионка Тереза Маринова.

Вечерята надалеч няма да премине изцяло безпроблемно. Финалистите за следващ път ще станат жертва на неприятни заготовки, а началник Ангелов ще им даде късмет да се измъкнат от неприятната обстановка в случай че доста бързо му показват нов проект за стек гарнитури. Ще се оправят ли с това предизвикателство, до момента в който издават поръчките на своите посетители и кой ще финишира на осмо място, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на "Фейсбук " страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР