Тази вечер в „Hell’s Kitchen България“ шеф Виктор Ангелов вика

...
Тази вечер в „Hell’s Kitchen България“ шеф Виктор Ангелов вика
Коментари Харесай

Цирк! Шеф Петров Превзема И „hell’S Kitchen“, Вбеси Шеф Ангелов

Тази вечер в „Hell’s Kitchen България“ началник Виктор Ангелов вика подкрепление – началник Иван Манчев и началник Борис Петров, който се прочу като най-сърдития и бъбрив готвач в републиката след присъединяване си във „ВИП Брадър“ предходната година.

И този път той не изневери на стила си и наду главата на сътрудниците си, тъй че Манчев и Ангелов бяха принудени да му запушат устата в дословния смисъл на думата, описа очевидци на епизода, сниман преди две седмици.

„ Едно ядене коства тъкмо толкоз, колкото гостите са подготвени да платят за него! “ – с тези думи началник Ангелов дава начало на предизвикването към участниците в Hell’s Kitchen България. Всеки от тях ще би трябвало да подготви паница, почтена да влезе в менюто и на най-хубавия ресторант, а журито, което ще оцени кулинарните шедьоври ще е повече от взискателно.

Шеф Манчев и началник Петров дават оценките за чиниите на експертите под формата на сума, която биха платили за всяко от ястията. Отборът, който успее да събера по-висока сума ще получи победа от предизвикването и опция да слуша онлайн Лепа Брена от първи ред. Загубилият тим ще би трябвало да боядиса 300 яйца и то с домашно приготвени бои.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР