Тази вечер, в 21:00 часа, столичният гранд Левски ще се

...
Тази вечер, в 21:00 часа, столичният гранд Левски ще се
Коментари Харесай

Левски без право на грешка срещу Царско село

Тази вечер, в 21:00 часа, столичният гранд Левски ще се изправи против новака в елита Царско село.

При триумф в конфликта от efbet Лига, " сините " могат да се изравнят на върха в класирането с Лудогорец.

Царско село към този момент изпитва компликации в дебютния си сезон в елита. Отборът още няма победа и е отбелязал единствено един гол в първите си три мача. Старши треньорът Никола Спасов разполага с ползи футболисти, само че те не са задоволително сработени между тях.

Срещу Левски и равенството ще е триумф за " царете ", по тази причина е разумно да се чака, че те ще работят по-предпазливо и ще разчитат главно на контраатаки.

Контузен за " сините " е Хали Тиам, който евентуално ще се възвръща към месец. Станислав Костов също има здравословни проблеми и няма да играе против Царско село.

Шанс от първата минута може да получи новото попъление Насиру Мохамед. Привлеченият от Хакен футболист ще бъде предпочетен пред Франко Мазурек. През второто полувреме съвсем несъмнено ще се появи и другият нов нападател - Найджъл Робърта.

" Винаги може се вземе нещо от Левски. Особено в миг, в който " сините " малко или доста са разколебани. От друга страна пък, в такива моменти тим като Левски постоянно се концентрира и стимулира в допълнение след неприятни мачове.

Ние не сме в позиция, в която можем да се отпускаме, или пък другата прекаленост - да си мислим, че не можем да вземем точка от Левски. Просто сме длъжни във всеки мач да играем на върха на опциите си ", съобщи наставникът на Царско село Никола Спасов.

" Царете " нямат проблеми с контузени и осъдени. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР