Тази вечер в 20:00 часа ЦСКА се изправя срещу швейцарския

...
Тази вечер в 20:00 часа ЦСКА се изправя срещу швейцарския
Коментари Харесай

Васил Левски е готов за ЦСКА - Базел

Тази вечер в 20:00 часа ЦСКА се изправя против швейцарския гранд Базел на Националния стадион "Васил Левски " в първи плейоф за влизане в групите на шампионата Лига на конференциите.

УЕФА назначи за пратеник на срещата Метин Казанчоглу от Турция. Тази заран на техническата конференция преди мача той съобщи, че е впечатлен от организацията на домакините и че всички условия на европейската футболна централа за осъществяване на футболни срещи от този стадий на конкуренцията са спазени прецизно, пишат от клуба.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Базел ще бъдат в бежова екипировка. Нашият вратар ще бъде със зелен състезателен екип, а стражът на съперника ни - с жълто облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Хърватия - Дуйе Струкан (главен), Боян Зобеница (първи асистент), Ален Якшич (втори асистент), Иван Бебек (четвърти), а Костас Капитанис от Кипър ще извършва функционалностите на съдийски наблюдаващ.

На касите, както и онлайн в мрежата на УРБО към момента се продават билети за дуела на цена от 20 лв. за бранш "А " и 12 лв. за секторите "В " и "Г ".

В 16:00 часа на стадион "Българска войска " ще се организира следващият "Армейски следобяд ", където специфичен посетител ще бъде футболистът на ЦСКА Брадли де Нойер, който пропуща днещната среща заради наказване.

След 14:00 часа през днешния ден на билетните каси, както и в Музея на спортната популярност на ЦСКА, в продажба ще бъде пусната и формалната стратегия за дуела сред ЦСКА и Базел, която може да си закупите на цена от 2 лв..
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР