Тази вечер в 19:55 часа посреща в третия си мач

...
Тази вечер в 19:55 часа посреща в третия си мач
Коментари Харесай

Лудогорец се надява да излъже Тотнъм на Моуриньо

Тази вечер в 19:55 часа посреща в третия си мач от група " J " на Лига Европа на своя " Хювефарма Арена " в Разград. " Орлите " се изправят против възпитаниците на с извънредно сложната задача да опитат да реализират първата си победа в шампионата.

Лудогорец загуби нещастно първите си два мача с и ЛАСК (Линц) и сега е подложен до стената. Ако желае да продължи напред, българският първенец би трябвало да откри метод да надхитри " Шпорите " и да вземе трите точки. Вече видяхме, че лондончани не са чак толкоз страшни. Те получиха сериозен отпор от във втория прелиминарен кръг на шампионата, само че с класа и малко шанс се измъкнаха на " Лаута " с триумф с 2:1. Сега разградчани се надяват да намерят рецептата, с цел да вземат трите точки.

Тотнъм бе определян като любимец в групата, само че досега има единствено една победа на сметката си - 3:0 над ЛАСК (Линц). Англичаните изгубиха втория си мач с Антверп (0:1), което значи, че и за тях днешният дуел е от голяма значимост. Те не могат да си разрешат втора поредна издънка, тъй че се чака да се хвърлят с всички сили.

И двата отбора имат своите проблеми преди днешната среща. При домакините до последно за мача " висят ",, и, които са с контузии. Най-малки шансове да се появи на терена са за Григоре, който съвсем несъмнено ще остане отвън групата. В сметките не влизат и трайно контузените и Марин.

В Тотнъм пък ще отсъстват, и. Първият е леко настинал, а другите двама са с леки контузии, само че Моуриньо разгласи, че няма да рискува здравето им.

Очаква се Лудогорец да излезе в състав Илиев на вратата и пред него, Терзиев, Вердюн и Недялков в защита. Сантана и Анисе ще бъдат опорни халфове, а и Десподов ще стартират на двете крила. Атаката ще води Кешерю, в случай че е здрав, а зад тила му ще го поддържа Янков.

За гостите стартовата единайсеторка се чака да бъде Лорис на вратата и в отбрана Дохърти, Санчес, Алдервейрелд и Дейвис. Уинкс и Хьойберг ще са двамата опорни полузащитници, а Ло Селсо ще работи като плеймейкър. На крилата ще стартират Бейл и Бергвайн, а в офанзива ще бъде Кейн.

Лига Европа, група " J ", 3 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ - ТОТНЪМ

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ: Илиев, Сисиньо, Терзиев, Вердюн, Недялков, Анисе, Сантана, Янков, Каули, Десподов, Кешерю

ТОТНЪМ: Лорис, Дохърти,Санчес, Алдервейрелд, Дейвис, Уинкс, Хьойберг, Ло Селсо, Бейл, Бергвайн, Кейн

Стадион: " Хювефарма Арена ", Разград
Съдия: Фран Йович (Хърватия)
Начало: 19:55 часа

Лига Европа 3 кръг, четвъртък 5 ноември  Лудогорец 19:55предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР