Тази вечер в 19:00 часа е срещата-реванш между Бешикташ и

...
Тази вечер в 19:00 часа е срещата-реванш между Бешикташ и
Коментари Харесай

Бешикташ излиза за честта си срещу Байерн

Тази вечер в 19:00 часа е срещата-реванш сред Бешикташ и Байерн от 1/8-финала в Шампионската лига. Мачът наподобява повече от протоколен, защото баварците разрушиха своя противник с 5:0 на " Алианц Арена ". Днес турците ще играят главно за своята чест и ще опитат да покажат, че не са просто боксова круша за огромните.

Всъщност днешната среща ще бъде късмет за Бешикташ да опита да реализира първа победа против Байерн на равнище Шампионска лига. В досегашните три мача " Орлите " са записали три загуби и то с без да отбележат даже един гол (0:9 голова разлика).

Задачата на домакините обаче няма да е по никакъв начин лека. Байерн се намира в супер форма в последно време. Възпитаниците на Юп Хайнкес са спечелили 14 от последните си 15 мача, в това число и последните си 5 срещи в Шампионската лига. Освен това баварците са тимът, който държи три от рекордните победи (с общ резултат от двата мача) в шампионата - 12:1 против Спортинг (Лисабон) през 2008/09, 10:2 против Арсенал през 2016/17 и 7:0 против Шахьор (Донецк) през 2014/15 година

Това, което може да даде вяра на турския гранд е статистиката на Байерн в гостуванията. Германците имат единствено 1 победа в последните си 10 мача надалеч от вкъщи на елиминационна фаза. В останалите 9 срещи тимът е записал 4 равенства и 5 загуби.

Днес домакините не могат да разчитат на контузените Душко Тошич и Пепе, а Домагой Вида е осъден поради аления картон, получен на " Алианц Арена " в първия мач.

Треньорът на гостите Юп Хайнкес пък ще се лиши от услугите на трайно контузените Кингсли Коман и Мануел Нойер, а Корентен Толисо и Хамес Родригес също са под въпрос за срещата в Истанбул.

Шампионска лига, 1/8-финал, реванш:

БЕШИКТАШ - БАЙЕРН (в първия мач 0:5)

Вероятни сформира:

БЕШИКТАШ: Фабри, Гьокхан, Медел, Неджип, Адриано, Хътчинсън, Толгай, Куарешма, Талиска, Бабел, Негредо

БАЙЕРН: Улрайх, Кимих, Зюле, Хумелс, Алаба, Тиаго, Мюлер, Хамес, Рибери, Вагнер

Стадион: " Водафоун парк ", Истанбул
Съдия: Майкъл Оливър, Англия
Начало: 19:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 14 март  Бешикташ 19:00предстои  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР