Тази вечер ще се проведе първото теглене на наградите в

...
Тази вечер ще се проведе първото теглене на наградите в
Коментари Харесай

Първото теглене на печелившите в играта Троен шанс на игрални зали WINBET е тази вечер

Тази вечер ще се организира първото изтегляне на премиите в играта Троен късмет на.

 

Тегленето на премиите в играта Троен късмет стартира тъкмо в 22:00 ч. на 24 август и ще организира „ онлайн “ във всички игрални зали на WINBET в страната. Ще бъдат раздадени три награди от по 10 000 лева, четири награди от по 5000 лева, пет награди по 2000 лева и 10 награди по 1000 лева Тегленето ще продължи до момента в който бъдат изтеглени притежателите на печелившите талони за всички награди измежду присъстващите в залите на компанията.

 

В същата вечер, от 21:00 ч., WINBET ще раздаде и стотици кеш награди от по 500 и 1000 лева, които ще бъдат разпределени на изцяло инцидентен принцип измежду игралните автомати в залите на компанията. За да бъдат извоювани тези награди не е належащо притежаването на ваучър за присъединяване.

 

Играта Троен късмет е с обезпечен общ награден фонд 500 000 лева В взаимозависимост от своята игрална интензивност, посетителите на игралните зали на WINBET в цялата страна могат да получат талони за присъединяване в играта, като всеки ваучър обезпечава по три участия в тегленето на спечелилите.

 

Следващите тегления на обезпечени парични награди в играта Троен късмет ще бъдат на 28 септември и 5 октомври 2023 година от 22:00 ч., онлайн във всички в страната.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на  и на .

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР