Тази вечер ще се изиграят мачовете от 4-ия кръг в

...
Тази вечер ще се изиграят мачовете от 4-ия кръг в
Коментари Харесай

Предстоят ключови битки в Лига Европа

Тази вечер ще се изиграят мачовете от 4-ия кръг в груповата фаза на Лига Европа. С максимален интерес ще проследим семейството на Лудогорец против ХИК Хелзинки. Освен него обаче има още много основни конфликти в другите групи.

В група " А " Арсенал излиза за трета победа в гостуването си на Бодьо/Глимт. " Артилеристите " имат два триумфа досега и са с мач по-малко. Трета победа значително ще им даде успокоение и ще им подсигурява продължение напред в шампионата.

В група " В " има два доста значими дуела. Фенербахче и Рен се откроиха като любимци в групата и могат още през днешния ден да си обезпечат място на елиминациите, в случай че завоюват своите мачове. Турците гостуват на АЕК Ларнака, а французите ще имат аудиенция на Динамо (Киев).

В групата на Лудогорец също има един изявен любимец в лицето на Бетис. Севилци могат да си подпечатат визите за елиминациите, в случай че завоюват и реванша с Рома.

Днес е значим ден и за Манчестър Юнайтед, който приема Омония на " Олд Трафорд ". Ако завоюват този мач " алените дяволи " значително ще си подсигуряват продължение напред в шампионата. В другия мач от група " Е " Реал Сосиедад приема Шериф (Тираспол) и с победа ще е сигурен участник в идната фаза.

Изключително забавна продължава да бъде и група " F ", където всички тимове са с равни точки и наподобява борбата за първите две места ще продължи до последно. Тази вечер Лацио приема Щурм (Грац), а Фейенорд е хазаин на Мидтиланд.

Не толкоз заплетена, само че задоволително забавна е и обстановката в група " Н ". Там Ференцварош и Монако са с по 6 точки, а Трабзонспор и Цървена звезда са с по 3. Затова днешните мачове могат да бъдат от решаващо значение за изхода на групата. Ференцварош е хазаин на Цървена звезда, а Трабзонспор приема Монако в Турция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР