Тази вечер ще има мощен отговор на всичко, което се

...
Тази вечер ще има мощен отговор на всичко, което се
Коментари Харесай

Минеков: Правителството премина в кръгова отбрана на Гешев

Тази вечер ще има мощен отговор на всичко, което се случи единствено за няколко часа.
Основният проблем е, че Няма кадърен в това държавно управление. Всеки един техен ход е неверен. Всяко едно желание, което те мислят за положително, в действителност налива на всички места ненавист. Това укрепва митинга.
Това разяснява пред БНР проф. Велислав Минеков, един от уредниците на митингите, във връзка оповестените четири министерски оставки в кабинета Борисов 3.
„ Тази шахматна демонстрация на държавното управление, където се реалокират пешки от една на друга страна, е безусловно незначима. Всъщност те са в положение на самозащита и това е лебедовата ария на тези нещастни люде. Тук имате извънредно доста цинизъм, подправен със боязън.
Търсят се министри по една остаряла сентенция – „ Со кротце, со благо… “, скърбя за тези хора, които са се съгласили да изпълнят краткотрайно роля, която не им е типична ", сподели проф. Минеков и добави:
" Другото, което е забавно, че внезапно са почнали да обичат хората, желаят да вършат добрини, те са станали благи, толкоз са благи… Изведнъж се е забелязало, че има нарушавания в този хазарт, че едни 900 милиона някъде са се завъртяли, само че не е ясно в кой джоб са попаднали , на мен ми е ясно в кой джоб са попаднали ".
Проф. Велислав Минеков и че няма протестиращи и пред Народното събрание.
„ Това е наклонност, която се задава от държавното управление и от държавни чиновници. Протестът не се трансформира. Пламна цялата страна. И в случай че продължи тази мъка, ще обявим общонационален митинг. ", разгласи той.
" За мен е малко неразбираемо отношението на профсъюзите.Те какво избират – избират мафията или жителите? Те считат ли, че това държавно управление е годно? Те наливат масло в огъня. “, сподели още Минеков.
Проф. Минеков съобщи още във връзка признатите оставки, че в това време министърът на правораздаването Данаил Кирилов си остава на мястото, министърът на спорта си остава на мястото си, обичаната Теменужка, която сходно на госпожа Захариева, също остава на място си – " Мислите ли, че това на някой ще се хареса " - попита професорът.
„ Нещата са безапелационни в смяна на статуквото. Това е прощален спазъм на една корумпирана власт . Утре ще има честни, ще има морални хора. Ако не са, ще ги последва същото. “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР