Тази вечер се проведоха журналистическите награди Mtel Media Masters. Те

...
Тази вечер се проведоха журналистическите награди Mtel Media Masters. Те
Коментари Харесай

Награда за журналиста на По света и у нас Петър Георгиев

Тази вечер се организираха журналистическите награди " Mtel Media Masters ". Те бяха раздадени в 3 категории: печатни, електронни и онлайн медии в къса и дълга форма.


Британската журналистка от BBC Мери Хокдей беше специфичен посетител и описа за трансформацията на публицистиката, повлияна от цифровите технологии.

Журналистът на Българска национална телевизия Петър Георгиев също получи премия за репортерския взор на тематика " Заразени с ненавист, обществените медии търсят лекарство ".
Петър Георгиев: Конкуренцията беше извънредно мощна, тъй че съм доста поласкан и много сюрпризиран, почтено казано, това е мотивация и имам вяра, че целият екип за " По света и у нас " да продължава да работи в същата посока, да отразява новините качествено и да работи в публичен интерес. Вярвам, че този материал е едно доказателство, че би трябвало да обръщаме повече внимание на казуса с подправените вести, на казуса с езика на омразата. Това не е феномен, който би трябвало да бъде подценяван, както постоянно се случва в нашето общество.  Репортерски взор: Заразени с ненавист, обществените медии търсят лекарство Репортерски взор: Заразени с ненавист, обществените медии търсят лекарство
Мнозина назовават езика на омразата "чумата на цифровата епоха ". В обществените мрежи потребителите, в това число доста деца, всекидневно следят или став...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР