Тази вечер със специален концерт ще бъде почетена паметта на

...
Тази вечер със специален концерт ще бъде почетена паметта на
Коментари Харесай

Почитат паметта на обичаната варненка Лорина Камбурова с албум от неиздадени песни

Тази вечер със специфичен концерт ще бъде почетена паметта на надарената варненска актриса Лорина Камбурова. 27 май е денят, в който се навършва тъкмо една година от гибелта на младата тв звезда, а в SOFIA LIVE CLUB ще се състои предствяне на албума, основан в нейна памет.

Той се споделя " Lorina /unreleased songs/ "  и включва неиздадени песни на Ross’N Lorina – музикалният план на актьорите Росен Пенчев и Лорина Камбурова.

В него са включени и две версии на части, изпети от други реализатори. Това са " Летя сама “, изпълнена от Камелия Тодорова, като песента към този момент е осъществена като сингъл, както и парчето “Old Times " - първата написана напълно от Лорина ария, в тази ситуация изпята от Иван Гатев.

Продуцент на албума е Росен Пенчев, който е и създател на по-голямата част от музиката и текстовете на Ross’N Lorina.

Дуетът на двамата артисти започва през 2013 година, осъществя няколко сингъла, албум с 13 песни и интензивно участва на българската музикална сцена, като до 2020 година реализира над 250 концерта из цялата страна и оттатък граница. Видеоклиповете на Ross’N Lorina в интернет имат над 100 000 гледания.

Специален посетител на вечерта ще бъде Камелия Тодорова, написа LadyZone.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР