Тази вечер са първите три мача-реванш от плейофа за влизане

...
Тази вечер са първите три мача-реванш от плейофа за влизане
Коментари Харесай

Три отбора ще прекрачат в групите на Шампионската лига днес

Тази вечер са първите три мача-реванш от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. Това значи, че към среднощ ще знаем имената на три тима, които ще намерят място в идващия стадий, в който всеки желае да попадне. Настроението в трите срещи обаче е много друго.

В първия мач сред Краснодар и Олимпиакос интригата съвсем липсва. Гърците завоюваха с 4:0 на собствен терен и през днешния ден руснаците ще би трябвало да сътворят голям героизъм, с цел да извърнат нещата в своя изгода. В Шампионската лига обаче сме виждали какви ли не изненади, тъй че не трябва да отписваме възпитаниците на Мурад Мусаев.

В срещата сред Розенборг и Динамо (Загреб) везните също клонят повече в едната посока и тя е към хърватския първенец. Динамо завоюва с 2:0 на “Максимир” и е по-близо до задачата. Норвежците обаче не трябва да бъдат отписвани и е изцяло действително да реализират резултат, който да ги класира напред.

Последният конфликт сред Цървена звезда и Йънг Бойс предлага най-сериозна конспирация. Двата отбора не се победиха в Швейцария, като направиха 2:2. Така всичко ще се реши през днешния ден. Сърбите имат леко преимущество от двата гола на непознат терен, само че то не може да ги успокоява, защото всяка неточност може да бъде съдбовна.

Шампионска лига, плейофи, реванши:

Краснодар - Олимпиакос (в първия мач 0:4)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Розенборг - Динамо (Загреб) (в първия мач 0:2)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Цървена звезда - Йънг Бойс (в първия мач 2:2)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР