Тази вечер професионалните готвачи от Hell’s Kitchen ще се пред

...
Тази вечер професионалните готвачи от Hell’s Kitchen ще се пред
Коментари Харесай

Дани и Иван излязат един срещу друг в титаничен дуел

Тази вечер професионалните готвачи от Hell’s Kitchen ще се пред най-трудното си тестване, само че преди този момент Дани Спартак и Иван ще излязат един против различен в колосален кулинарен двубой.

Желанието на Дани Спартак да се изправи в кулинарен двубой против Иван ще се сбъдне и довечера ще станем очевидци на оспорван дуел от две елементи. В първата Дани и Иван ще се сблъскат с дегустация на мрачно за напреднали. Двамата ще би трябвало да опитат три обичайни български чинии и да познаят оптимално доста съставки от тях, до момента в който очите им са завързани. Във втората всеки от тях ще би трябвало да подготви солидна порция мешана скара, като даже самичък изпълни карначето за нея. Кой от двамата ще се оправи по-добре и какво преимущество ще получи спечелилият за решаващата вечеря следва да разберем.

Вечерната резервация довечера ще бъде повече от прочувствена за експертите. Гости в ресторанта ще бъдат най-близките им хора, а тяхната задача ще е да се държат професионално и да не позволяват нищо от протичащото се в салона да ги разсейва. Много сълзи, блян, старание и страсти ще завладеят и двете кухни, а кой ще бъде губещият тим и кой ще напусне Hell’s Kitchen България вечно ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР