Тази вечер предстоят да се изиграят реваншите в 1/8-финалната фаза

...
Тази вечер предстоят да се изиграят реваншите в 1/8-финалната фаза
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Интригуващи реванши в Лига Европа тази вечер

Тази вечер предстоят да се изиграят реваншите в 1/8-финалната фаза на Лига Европа.

В ранните срещи от през днешния ден наподобява, че дуелите на процедура са решени, само че не трябва да се изключват и изненади.

Арсенал съумя да завоюва изрично гостуването си в Гърция на Олимпиакос с 3:1. В същото време в Лондон Тотнъм се наложи с 2:0 над Динамо Загреб, само че хърватският гранд не би трябвало да бъде отписван. Един всред Мьолде и Гранада ще напише златна страница в своята история, откакто досега нито един от двата отбора не е играл 1/4-финал в шампионата, а испанският отбор е с едни гърди напред след триумф в първия мач с 2:0. Рома завоюва изрично на „ Олимпико “ с 3:0 над Шахтьор Донецк, само че украинците не би трябвало да бъдат подценявани и ще вложат всичките си сили да вгорчат вечерта на „ римските вълци “.

В 22:00 часа следва завладяващият конфликт сред Милан и Манчестър Юнайтед. „ Росонерите “ измъкнаха равенството в заключителните секунди на дуела на „ Олд Трафорд “, само че „ алените дяволи “ ще желаят да честват на „ Сан Сиро “ довечера. Двамата треньори имат проблеми по окомплектоването на съставите си, само че това няма да попречи на шоуто, което следва.

Друг завладяващ конфликт е този сред Рейнджърс и Славия Прага. В чешката столица двата отбора не излъчиха победител, завършвайки 1:1. „ Сините “ завоюваха купата в Шотландия предварително и мениджърът на отбора Стивън Джерард съобщи, че тимът ще вложи оптимално сили в Лига Европа.

Аякс съумя да си завоюва удобна преднина от 3:0 над Йънг Бойс в Амстердам и ще се опита да завоюва и реванша. Швейцарският отбор не би трябвало да бъде отписван, откакто при семействата си демонстрират напълно друго лице.

Последният дуел за вечерта изправя един против различен Виляреал и Динамо Киев. В първата среща испанският отбор си потегли с преднина от два гола от украинската столица и гледа самоуверено към четвъртфиналите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР