Тази вечер от 21 часа е големият финал на сериала

...
Тази вечер от 21 часа е големият финал на сериала
Коментари Харесай

Тази вечер предстои големият финал на българския сериал, който предизвика множество коментари у нас

Тази вечер от 21 часа е огромният край на сериала на Българска национална телевизия " Войната на буквите ". В " Денят стартира " с Георги Любенов актьорите Даниел Върбанов и Ненчо Костов разясняват тематиката.

" Все едно беше оня ден, когато бяхме за първи път тук. За 12 епизод - аз много се вълнувам, тази вечер ще виждам. Съвсем малко видях, тъй като вървях да презаписвам една имитация - няма да ви споделя, само че се надявам много да го харесат ", сподели Върбанов

Това е най-динамичният епизод за братските връзки на княз Баян и цар Петър, сподели Ненчо Костов.

" Постоянно ни питат за втори сезон - всеки човек, който ме разпознае, първо са поздравления, второто нещо, което питат е - ще има ли втори сезон ", сподели Върбанов.

Като фен виждам на моя облик с повече благосклонности, само че като артист имах борби със своя воин, споделя Костов.

" В процеса на работа, по време на фотосите през лятото минах през повече страсти и безредици. Доста постоянно на моя воин му бях... не ядосан, само че по-скоро си споделях " какво прави това момче? "

В доста аспекти " Войната на буквите " е бъдеще, тъй като в малко от сериалите се дава късмет на млади и незнайни хора да създадат функции ", разяснява още Ненчо Костов.

" Това е бъдеще като актьорски капацитет, бъдеще за развиване на сходен род сериали и бъдеще даже от просветителна позиция, с цел да може децата като стартират да учат след това за тези хора, да се питат - това по този начин ли е било, да има дебат и противоположна връзка с учителите ".

Името на сериала - " Войната на буквите " - ще се оправдае - колкото развръзки, толкоз и завръзки ще има, дават обещание двамата артисти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР