Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България по

...
Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България по
Коментари Харесай

Дани Спартак ще се изправи срещу Иван в кулинарен дуел

Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България по NOVA, началник Ангелов ще провокира творчеството на експертите. Дани Спартак ще получи опция за по този начин стремежи от него кулинарен двубой с Иван, а самият Иван ще направи своя дебют в аления тим.

Креативността е измежду най-важните качества, които един професионален готвач би трябвало да има и довечера началник Виктор Ангелов ще тества творчеството на участниците по извънредно занимателен метод. Той ще им покаже образно по какъв начин една и съща тематика може да има разнообразни брилянтни тълкования, а по-късно участниците сами ще образуват двойки – един от аления тим против един от синия.

Общата тематика на предизвикването ще бъде черноморски риби и всяка двойка ще получи избран тип такава. Шеф Ангелов ще опита всяка интерпретация и ще присъди точка на тима, чийто играч е дал по-добрата паница. В това предизвикателство Дани Спартак ще получи опция за директен кулинарен двубой с Иван, а кой от двамата ще се показа по-добре, следва да разберем. Победителите от предизвикването ще получат занимателна вечер на караоке, а изгубилите ще би трябвало да одобряват цялостен камион с доставки и да приготвят всички заготовки за идната вечеря.

Вечерята ще даде и нова опция пред преместения в аления тим Иван. Той ще има шанса да потвърди на себе си, на началник Ангелов и на сините, че неговото място изрично е в Hell’s Kitchen България, а дали ще успее да се оправи, кой тим ще претърпи проваляне и кой ще е третият номиниран за изпъждане тази седмица, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на "Фейсбук " страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР