Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen

...
Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Първа елиминационна вечер в Hell’s Kitchen

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България двамата номинирани експерти – Божидар и Тодор ще се изправят един против различен в кулинарен двубой. Изходът от него ще дефинира капитаните на двата тима – червен и наследник, по време на решаващата вечерна резервация, а в края на епизода началник Виктор Ангелов ще дефинира кой да напусне надпреварата вечно.

След първата и втората вечерна резервация в Hell’s Kitchen България, Божидар и Тодор се отличиха като слаби звена в изгубилия мъжки тим. Тази вечер двамата влизат в напрегната кулинарна борба на тематика нов прочит на обичайно българско ядене. Преди да се впуснат в готвене обаче, те ще би трябвало да извоюват продуктите си, отговаряйки на въпроси, свързани с обичайна българска кухня. Победителят в борбата ще избере на кой от двата тима да застане отпред за решаващата вечерна резервация.

Тази вечер ресторантът на Hell’s Kitchen България ще посрещне първите си звездни гости. Едни от обичаните телевизионни водещи на феновете – Гала и Стефан, съпроводени от двете им дъщери и Мон Дьо и Ива Софиянска – Божкова ще бъдат специфични посетители на вечерята, само че дали експертите ще съумеят да задоволят усета им, или ще ги оставят разочаровани, следва да разберем.

Последната вечерна резервация за седмицата ще изправи тимовете пред ново предизвикателство. Те ще би трябвало освен да работят в цялостен синхрон, само че и да се доверят на капитаните си – Тодор и Божидар, а отговорността върху двамата номинирани ще породи в тях още по-голямо напрежение. Ще успят ли най-сетне дамите и мъжете от „ адската кухня “ да завършат сполучливо вечерната си резервация, кой тим ще се показа по-добре, кой ще бъде третият номиниран професионален готвач и кой участник първи ще напусне Hell’s Kitchen България? Отговорите на тези въпроси ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на Фейсбук страницата на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР