Тази вечер от 21:00 часа по NOVA, първият епизод на

...
Тази вечер от 21:00 часа по NOVA, първият епизод на
Коментари Харесай

Изпитанията в „Aдската кухня“ започват още тази вечер

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA, първият епизод на Hell’s Kitchen България ще посрещне 18 професионални готвачи, за които надпреварата ще стартира още с прекрачването на прага на ресторанта. Лични специалитети, среднощни уроци, първа вечерна резервация, мъжки сълзи и оспорвана борба ще вълнуват двата тима, а всяка крачка в кухнята ще бъде следена изкъсо персонално от началник Виктор Ангелов.

Още тази вечер девет дами и девет мъже ще се впуснат в предизвикването на живота си, преследвайки една единствена цел – премията от 100 000 лв. и контракт в ресторанта на началник Ангелов. Състезанието за тях ще стартира още с влизането в „ адската кухня “ и преди да имат опция да облекат готварските куртки, те ще получат 45 минути и задача да подготвят своите персонални специалитети.

„ Визитните картички “ в паница на състезателите ще бъдат оценени персонално от началник Виктор Ангелов, а кой от двата тима ще се оправи по-добре в първата задача в Hell’s Kitchen България и какви ще са глобите за изгубилите, следва да разберем напълно скоро.

Как наподобява ресторантът на Hell’s Kitchen България

Това ще е единствено началото на сериозните провокации пред тимовете - преди първата си вечерна резервация в ресторанта, те ще би трябвало да разучат до съвършенство менюто на началник Ангелов, а разполагаем ще имат единствено една безсънна нощ. Първата вечеря пък ще им покаже, че те в действителност се намират в Hell’s Kitchen България, а там няма място за слаби готвачи и слаби характери.

Шеф Ангелов: В кухнята ми няма музика и мърльовци

Двата тима ще се състезават с времето и със личните си недостатъци, а още в първата вечеря ще станем очевидци на сълзи в мъжкия тим. Жените или мъжете ще бъдат по-добри и кой ще бъде първият номиниран - ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Какво показа началник Ангелов в „ Здравей, България “ часове преди старта на кулинарното съревнование за професионални готвачи можете да видите във видеото.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на Фейсбук страницата на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР