Тази вечер от 20 ч. е финалният мегаконцерт на „Гласът

...
Тази вечер от 20 ч. е финалният мегаконцерт на „Гласът
Коментари Харесай

Кой ще спечели „Гласът на България”

Тази вечер от 20 ч. е финалният мегаконцерт на „ Гласът на България”. До последната борба стигнаха Ния Петрова, Виктория Динкова, Оливия Николова и Рафаел Пашамов. Един от тях ще завоюва 50 000 лева и опция да запише първата си авторска ария.

„ Днес е финалът на едно огромно приключение”, сподели в студиото на „ Тази неделя” единият от водещите – Pavell. Venci Venc изясни, че довечера първо ще отпаднат двама финалисти и по-късно първото място ще бъде несъмнено с директен дуел.

На сцената ще забележим треньорите – Камелия, Поли Генова, Графа и Иван Лечев. Освен тях ще пеят Михаела Филева, Стефан Вълдобрев и Любо Киров, който ще показа първия сингъл от новия си албум. Pavell и Venci Venc пък готвят премиера на новия си летен шлагер – „ Хавана”. Видеото му е снимано в кубинската столица.

Финалистите се готвят за борбата от сутринта. Виктория, Оливия, Ния и Рафаел са безапелационни – всяка секунда от „ Гласът на България” си е коствала и не би трябвало да се колебаете: записването за идващия сезон към този момент е в ход и нямате никакво опрощение да не се пробвате!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР