Тази вечер от 19:00 часа посреща Босна и Херцеговина в

...
Тази вечер от 19:00 часа посреща Босна и Херцеговина в
Коментари Харесай

Време е за победа - днес България посреща Босна и Херцеговина в Ботевград!

Тази вечер от 19:00 часа посреща Босна и Херцеговина в първото си домакинство от близо две години насам в първия стадий на квалификациите за Световното състезание по през 2023 година.
Двубоят ще се организира в " Арена Ботевград ", където семейства локалният Балкан, а билети могат да се закупят на място и ще бъдат с цена 5 лв.!
Ето и някои значими и забавни обстоятелства преди конфликта тази вечер:
- Това ще е третият мач сред България и Босна и Херцеговина в квалификации за Световно състезание, като до момента домакинът постоянно е печелил.
- България ще излезе в опит да прекъсне серията си от четири следващи провали в международните квалификации. " Лъвовете " обаче са изгубили единствено една от последните си домашен срещи – от Русия с 60:104.
- Босна и Херцеговина завоюва последните си две срещи от Световните квалификации, като това е тъкмо толкоз, колкото отборът беше постигнал в последните си 11 мача от тази конкуренция. Босненците са изгубили всички шест мача, в които са били посетители!

- Павлин Иванов с 20 точки бе единственият български баскетболист с двуцифрена ефикасност против Литва в първия мач от този прозорец. Той изравни успеваемостта на българин, почнал като запаса, държана от Божидар Аврамов – също 20 точки против Босна и Херцеговина през ноември 2018 година
- Джанан Муса е най-хубавият стрелец от линията за углавен удар след първия прозорец – 10, което е и най-хубав резултат за запаса в квалификациите за Световно състезание в Европа.
- От 17:00 ч. в " Арена Ботевград " ще действа лаборатория за тестване за Ковид-19.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР