Тази вечер от 19:00 ч. в Кино Люмиер ще се

...
Тази вечер от 19:00 ч. в Кино Люмиер ще се
Коментари Харесай

Група Спринт с преколеден концерт в Кино Люмиер

Тази вечер от 19:00 ч. в Кино Люмиер ще се състои предколеден концерт на Група СПРИНТ. Музикантите Пейо Пеев /ударни/, Милко Андреев /китара, бас, клавишни/, Пенко Богданов /китара/ и Емил Копев /вокал и бас/ са подготвили няколко нови песни, които ще влязат в идния през 2019 година нов албум на групата.

В шоуто феновете на СПРИНТ несъмнено ще чуят и някои от най-популярните шлагери на учредената през 1981 година група като „ Домино “, „ Хей, здравей“, „ До телефона “, „ Понеделници “, „ Справедливост “, „ Новото лице “ и „ Бъдеще “.

Вокалистът и басист Емил Копев е най-новият член на Група СПРИНТ. Присъединява се на 10 септември 2010 година Противно на стандартите и всеобщото разбиране, че музикантите са скарани с точните науки, Емо е софтуерен инженер и управлява екип в една от най-големите ИТ компании у нас. Музиката му дава ентусиазъм, а творчеството го води към положителни каузи. „ Ще чуете най-големите шлагери на СПРИНТ, а за 37 години сме създали много положителни неща. За първи път ще осъществим няколко песни от новия албум, който планираме за 2019 година “, сподели той във връзка на идния концерт.

Датата на събитието – 3 декември, съответствува със Световния ден на хората с увреждания. Избрана е неслучайно, защото Група СПРИНТ има дългогодишна традиция да поддържа хора в неравностойно състояние.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР