Тази вечер още двама култови воини напуснаха „Игри на волятана

...
Тази вечер още двама култови воини напуснаха „Игри на волятана
Коментари Харесай

Двама култови воини си тръгнаха от „Игри на волята на метри...

Тази вечер още двама паметни воини напуснаха „ Игри на волята " на метри от финала. Краят на случката пристигна за Валентин и Мани, които в две разнообразни борби тестваха своята воля, устойчивост и предвидливост.

Още преди началото на борбата за избавление стана ясно, че тя ще се трансформира в директна елиминация за приключилия на последно място. Неделчо надделя всички в играта с пъзела и се избави, а финален остана Валентин, който напусна оспорваната конкуренция, написа dariknews.bg.

„ Игри на волята: България “ беше моя фантазия и съм признателен, че ми дадохте опцията да се включа в третия сезон и да потвърдя кой съм. Наистина боли да отпаднеш на крачка от финала “, показа Валентин в последните си мигове на Арената.

В яростна елиминационна борба влязоха две от най-интересните дами този сезон – Мани и Паулина. Те не пропуснаха да се провокират в вербален дуел и да разменят остри реплики една към друга, както преди играта, по този начин и след нейното привършване. По време на борбата Паулина бързо и изкусно се оправи с другите детайли по трасето и реализира победа с огромна преднина, която с изключение на оставане във формата, й донесе още 100 гроша.

„ Много съм удовлетворена и горда от себе си, че стигнах до този стадий. Нито за момент не бях някой различен – не бях в роля, не бях с маска. Аз съм това, което съм, и постоянно ще продължа да споделям всичко в очите, без значение че това затваря порти. Единственото, от което съм разочарована, е, че Паулина ме победи “, със сълзи в очите сподели Мани преди да напусне играта вечно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР