Тази вечер носителят на Купата на Лигата Манчестър Юнайтед започва

...
Тази вечер носителят на Купата на Лигата Манчестър Юнайтед започва
Коментари Харесай

Моуриньо: Матич и Фелаини са в невероятна форма, но довечера ще има промени

Тази вечер носителят на Купата на Лигата Манчестър Юнайтед стартира отбраната на трофея си против Бъртън Албиън на “Олд Трафорд” от 22 часа. Португалският ментор на “червените дяволи” Жозе Моуриньо съобщи, че ще даде отмора на някои от водещите си играчи, откакто по два дни отмора получиха Давид де Хеа, Антонио Валенсия, Ерик Байи и Неманя Матич след успеха над Евертън с 4:0 в неделя.
Our @Carabao_Cup defence begins tonight! #MUFC pic.twitter.com/zH1PJ6Yn2M
— Manchester United (@ManUtd) 20 септември 2017 година

“Дадох два дни почивка на четирима футболисти, само че все пак те могат да играят. Освободени бяха Де Хеа, Валенсия, Матич и Байи, само че те евентуално ще играят, в случай че преминем в идващият кръг, тогава други хора ще получат късмет. Това е шампионат, който няма да подценим”, съобщи Моуриньо.

На техните места в игра най-вероятно ще се появят Серхио Ромеро, Крис Смолинг и Майкъл Карик.

Майкъл Карик и Андер Ерера, които попадат рядко в титулярния състав на Манчестър Юнайтед, би трябвало да бъдат търпеливи и това ще бъде възнаградено, увери мениджърът на отбора. Португалецът добави, че те са в неговите проекти, макар че Карик към момента не е играл, до момента в който неговият испански съотборник има три мача, само че едвам 90 минути на терена във Висшата лига от началото на сезона.

" Matic and @Fellaini are in the best form I have ever seen them. " https://t.co/YGeiqdLgns pic.twitter.com/oIetvy2x49
— Manchester United (@ManUtd) 20 септември 2017 година " Карик и Андер би трябвало да имат самообладание и техният миг рано или късно ще настъпи. Те сигурно ще бъдат значими играчи за нас, тъй като са част от тима ни. За страдание обаче, в един мач мога да пусна единствено 11 футболисти ", сподели мениджърът на Юнайтед.

" Серхио Ромеро игра във финала на Лига Европа, който беше финален за предишния сезон. Сега той не е в нашия тим. Ерера пък беше най-стабилният ни футболист, а в този момент не играе като титуляр. Просто от време на време по този начин се случва в огромните клубове ", добави португалецът.

" Предложихме на Майкъл Карик нов контракт, тъй като той е значим за нас. В момента просто Маруан Фелаини и Неманя Матич са в най-хубавата форма, в която съм ги виждал ", приключи Моуриньо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР