Тази вечер националният отбор по футбол на България се изправя

...
Тази вечер националният отбор по футбол на България се изправя
Коментари Харесай

Ясен Петров преди Грузия: Няма лесни или трудни съперници, всичко зависи от нас

Тази вечер националният тим по футбол на България се изправя против Грузия във втория си мач от група 4 на Лига С в шампионата Лига на нациите.

Според Българска национална телевизия, промени се чакат най-много в халфовата линия, където се чака да стартират Доминик Янков, Ивайло Чочев, Илиян Стефанов и Георги Костадинов.

Селекционерът Ясен Петров има вяра, че отборът ни ще управлява посоката, в която ще се развива дуелът.

" Дали ще е елементарен или сложен дуелът, зависи от това по какъв начин ние ще го създадем. Няма лесни или сложни противници, има метод на реакция от нашия тим. Ако отборът ни е съсредоточен, опита се да играе футбол и си вземе ситуациите, може да стане елементарен мач, само че може да стане и сложен ", показа наставникът в изявление за Българска национална телевизия.

До момента България и Грузия са се изправяли шест пъти един против различен, като в формалните мачове " лъвовете " имат две победи, тъждество и загуба. Двете другарски срещи приключват с триумф на България, в това число и последният мач сред двата отбора, който се игра при започване на септември 2021-ва година.

" Едва втори ден се приготвяме за мача с България. Всички знаем какъв брой значим е той за нас. Тази среща ще бъде радикално друга от успеха ни над Гибралтар, само че ще бъде друга и от контролата ни против България през септември. Феновете ще видят много атрактивен дуел ", съобщи грузинският национал Отар Какабадзе.

Двубоят е от 21:45 часа и ще бъде излъчен директно в ефира на Българска национална телевизия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР