Тази вечер Кубрат Пулев и британецът Хюи Фюри ще излязат

...
Тази вечер Кубрат Пулев и британецът Хюи Фюри ще излязат
Коментари Харесай

Шокиращо начало на галавечерта Пулев - Фюри! Напрежението огромно

Тази вечер Кубрат Пулев и британецът Хюи Фюри ще излязат в един от най-значимите дуели в света на бокса за годината. Грандиозно събитие в " Арена Армеец ", спечелилият ще бъде формален кандидат за международната купа на Международната боксова федерация. Поясът сега е владеене на Антъни Джошуа, написа Пик.

37-годишният Кубрат има единствено 1 загуба на професионалния кръг - от именития първенец Владимир Кличко. 24-годишният Хюи също е с 1 проваляне при експертите - от Джоузеф Паркър в мач за международна купа. Очаква се боят сред Пулев и Фюри да е равносилен и трагичен, срещата би трябвало да стартира към 23:00 часа българско време.

Преди това Тервел Пулев ще излезе на кръга против италианеца Леонардо Бруцезе в най-важния конфликт от професионалната си кариера до момента - за европейската купа. Подгряващите срещи в залата в София са в разгара си.

Като галавечерта ще се запомни и с фрапантен миг. Грузинецът Леван Шоня едвам не нокаутира личния си треньор след края на мача сред Шоня и Спас Генов. Спас победи със съдийско решение, а Леван се оказа извънредно сърдит от протичащото се. Появиха се тези, че Шоня не е бил наясно какъв брой тъкмо рунда ще продължи багра (мислейки, че е във формат от 8, а не от 6 части) и това е в основата на гневната му реакция към Генов, съдията, а даже и самия ментор на съперника на българина. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ И КАРТИНА!!!

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР