Тази вечер испанският колос посреща Еспаньол в дербито на Каталуния

...
Тази вечер испанският колос посреща Еспаньол в дербито на Каталуния
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барселона - Еспаньол

Тази вечер испанският исполин посреща Еспаньол в дербито на Каталуния от 14-ия кръг на Ла Лига. Двубоят на " Камп Ноу " е с начален час 22.00 българско време и ще можете да го наблюдавате
Очаквайте стартови сформира към 21 часа!

ПРЕДИ СРЕЩАТА:
Новият управител на Барселона Шави Ернандес ще направи своя дебют в дербито на Каталуния против Еспаньол. " Блаугранас " ще опитат да пресечен серия от четири мача без победа в Ла Лига, като победят градския си противник и дадат сполучливо начало на ерата " Шави ".
Барселона е извънредно неоснователен от началото на новия сезон, като след 13 мача заема едвам девета позиция със 17 точки. Каталунците изостават с 11 точки от сегашния водач в Испания Реал Сосиедад - разлика, която не е невъзможна за стопяване, изключително за гранд от калибъра на Барса.
За днешния дуел с Еспаньол Шави няма да може да разчита на куп футболисти. Каталунците имат съществени кадрови проблеми в нападателен проект, където отсъстват Ансу Фати, Серхио Агуеро, Мартин Брейтуейт, а също така с травми са двама значими играчи като Педри и Сержиньо Дест.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР