Тази вечер имаме повод за гордост. С усилията на служителите

...
Тази вечер имаме повод за гордост. С усилията на служителите
Коментари Харесай

Младен Маринов: Служителите на МВР имат повод за гордост, че са спасили част от българската история

Тази вечер имаме мотив за горделивост. С напъните на чиновниците на Министерство на вътрешните работи и музейните специалисти, сме избавили част от българската история. Това сподели министърът на вътрешните работи Младен Маринов по време на гала по формалното разкриване на изложбата „ Спасените съкровища на България “ в Националния археологически институт с музей към Българска академия на науките.

Тя ще бъде отворена до 27 януари 2019 година и в нея са включени над 300 артефакта, избавени от чиновници на Министерство на вътрешните работи при разнообразни полицейски интервенции.
35 35

На церемонията по откриването на изложбата участваха зам.-главният секретар на Министерство на вътрешните работи Георги Арабаджиев, вицепрезидентът Илияна Йотова, зам.-министърът на културата Амелия Гешева, зам.-кметът на София Тодор Чобанов и шефът на музея доцент доктор Людмил Вагалински.

„ Колегите виждат резултатите от своята работа, а това е най-голямото задоволство. Служителите на Министерство на вътрешните работи и все още работят по спасяването на артефакти от историята и доказателство, че се оправяме добре е интервенцията с Испания от последните дни “, сподели още пред събралите се министърът.
35 35

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР