Тази вечер един от петте номинирани ще напусне завинаги VIP

...
Тази вечер един от петте номинирани ще напусне завинаги VIP
Коментари Харесай

Ваня, Ирина, Йоана, Пламен и Павел показват своето друго „аз“ във VIP Brother

Тази вечер един от петте номинирани ще напусне вечно VIP Brother 2013. След тежките Номинации „ очи в очи “ звездите изостриха до прекаленост своите връзки и редът в Къщата беше дефинитивно опустошен. Номинирани тази седмица са Ваня Червенкова, Ирина Флорин, Йоана, Пламен и Павел Чернев.

След като аргументите за техните Номинации бяха оповестени пред всички, BIG Brother реши да сложи самостоятелни задания, посредством които всеки да се показа с друго лице в Къщата.

Политикът Павел Чернев ще би трябвало да се трансформира от персона с образование и положителни маниери в човек с неприятни привички и миризма на „ нервиран скункс ”. За тази цел той ще разполага със специфичен ароматизатор, както и спомагателни аксесоари. При сполучливо изпълнена Мисия Съквартирантите и Павел ще получат подарък, който ще усъвършенства бюджета на всички.

Коравосърдечието и демонстрираният престиж бяха аргументите за Номинацията на Ваня Червенкова. Поради това задачата й ще се трансформира в серия от тежки и трагични избори в Изповедалнята. Тя ще би трябвало да избира сред личните си стремежи и тези на другите в Къщата.

Певицата Ирина Флорин беше Номинирана за изпъждане от заради обстоятелството, че не се разкрива задоволително и не поддържа връзка с останалите в Къщата. BIG Brother ще провокира Ирина, като я накара да се социализира, общувайки с оптимално огромен брой от звездите в Къщата. За тази цел тя би трябвало да изкопчи от всеки собствен събеседник история или факт, които не са споделяни до този миг. По телефона Ирина ще получава въпроси по отношение на Съквартирантите, като ще би трябвало да отговори с забавна вест.

Йоана ще би трябвало да покаже какъв брой вярна е в действителност на най-хубавия си другар BIG Brother, изпълнявайки разнообразни стремежи, диктувани през прикрит микрофон. Тя ще би трябвало да пуска лъжлива информация за себе си и Пламен, да задава въпроси и да търси провокации измежду.

През това време атакуваният от Пламен ще би трябвало да приказва без даже да може да си поеме въздух, до приемане на второ разпореждане. Стратегът на Къщата този път ще остане сюрпризиран, тъй като ще получи непредвидени провокации от BIG Brother и останалите участници.

Гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат кметът на Каварна Цонко Цонев в отбрана на политика Павел Чернев, журналистката Кристина Патрашкова в ролята на бранител на Ирина Флорин, както и Мис България 2009 Антония Петрова в отбрана на Ваня Червенкова.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР