Тази вечер Дрейтън Дуейн Престън, заедно с приятели и бъдещата

...
Тази вечер Дрейтън Дуейн Престън, заедно с приятели и бъдещата
Коментари Харесай

Перверзник сам снима как изнасилва пияно момиче

Тази вечер Дрейтън Дуейн Престън, дружно с другари и бъдещата си жертва, устроили празненство. Когато 17-годишното момиче прекалило с алкохола, тя отишла с приятеля си в другата стая, където правили секс. След това тя заспала и се събудила сега, в който върху нея бил Дрейтън, написа CNN.



Рано сутринта насилникът свалил комарната мрежа от прозореца и се качил в спалнята, където лежало момичето. Там той се възползвал от положението й с цел да прави секс с нея. По някое време жертвата се събудила, само че не за дълго. След час се събудила още веднъж и видяла по какъв начин Дрейтън стои пред нея на колене до леглото. Момичето се уплашило и се престори, че е заспало, след което обвиненият го изнасилил още два пъти. Когато Дрейтън напуснал стаята, жертвата разказала всичко на приятелите си.

През същата вечер с жертвата се срещнала приятелката на Дрейтън Дуейн Престън, която видяла нейни голи фотоси във Facebook. Решила, че самата жертва е изпратила на момчето й свои фотоси. Оказало се обаче, че Дрейтън снимал изнасилването на телефона на жертвата, след което изпратил фотосите на себе си. На фотосите се вижда по какъв начин обвиненият се доближава до леглото на момичето, подвига одеялото от нея и разтравя краката й. В едноминутно видео той към този момент снима самия полов акт. Освен това прави доста фотоси на гениталиите й.
При правосъдния развой в Калгари Дрейтън се признал за отговорен за полово принуждение и е наказан на 28 месеца затвор. Освен това той ще бъде в регистъра на причинителите на полови закононарушения в продължение на 20 години.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР