Тази вечер беше излъчена първата част от голямото интервю на

...
Тази вечер беше излъчена първата част от голямото интервю на
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо: Послушах сърцето си и отказах на Ман Сити, Рангник не знаеше какво прави в Юнайтед

Тази вечер беше излъчена първата част от огромното изявление на Кристиано Роналдо пред английския публицист Пиърс Морган. В предходните дни в медиите се появиха обособени фрагменти от диалога сред двамата, в който португалецът насочи съществени нападки към управлението на Манчестър Юнайтед и мениджъра на отбора Ерик загар Хаг. Предлагаме ви още от това, което звездата на международния футбол показа. 

За Манчестър Сити

“Честно казано, бях покрай Сити. Преди две седмици Гуардиола сподели, че са положили съществени старания да ме привлекат. Но знаете историята ми с Манчестър Юнайтед. Сърцето ми принадлежи на този тим и ми подсказа какъв избор да направя. Това беше решаващо за избора ми. Но ще излъжа, в случай че кажа, че не бях покрай контракт с Манчестър Сити. В последна сметка взех решение и не скърбя за него ”. 

За Ралф Рангник: 

“Уважавам това, че всеки треньор има свое виждане за нещата и свои разбирания, само че има неща, с които не съм склонен. През цялата си кариера съм играл под управлението на най-хубавите треньори: Зидан, Анчелоти, Моуриньо, Фернандо Сантош, Алегри. Научих доста от тях, натрупах опит. Когато виждам, че даден треньор желае да направи някаква гражданска война, показвам мнението си. Това е обикновено. Все отново, аз съм в тима, с цел да оказвам помощ за постигането на победи. Не разбрах какво правеше Рангник в клуб като Манчестър Юнайтед. Той познаваше тима, само че не е и самия клуб, историята му. Това ме изуми още повече. Отнесох се с почитание към назначението му. Обръщах се към него с “бос ”, както с всички треньори, с които съм работил. Но надълбоко в сърцето си в никакъв случай не съм го смятал за началник, тъй като виждах неща, с които не бях склонен ”. 

За Оле Гунар Солскяер: 

“Обичам Солскяер. Мисля, че той е необикновен човек, одобрявам сърдечни хора като него. Оле е най-хубавият. Трудно му беше да наследи сър Алекс, само че все пак свърши добра работа и закупи опит. Беше ми прелестно да работя с него, въпреки и за малко. Трябваше да получи повече време. Не се колебая, че ще стане добър треньор ”.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР