Тази вечер 23:00 часа отборите на Барселона и Севиля ще

...
Тази вечер 23:00 часа отборите на Барселона и Севиля ще
Коментари Харесай

Барса търси първи трофей за сезона срещу Севиля

Тази вечер 23:00 часа тимовете на Барселона и Севиля ще се изправят един против различен в пряк конфликт за Суперкупата на Испания. Този сезон ще бъде нарушена традицията спечелилият да бъде избран в два мача и за пръв път това ще стане в един дуел. Срещата пък ще се организира на стадион “Ибн Батута” в Танжер, Мароко.

Традиционно финалът опълчва първенеца в “Ла Лига” и носителя на Купата на Испания. В случая обаче и двата трофея отидоха във витрината на Барса, а Севиля получи право на присъединяване като финалист за купата.

Каталунците имат във витрината си рекордните 12 Суперкупи на Испания досега и ще опитат да завоуват 13-ата. В същото време Севиля може да се похвали едвам с 1 отличие от 2007 година, като отборът има и два изгубени финала през 2010 и 2016 година.

Барса не впечатлиособено по време на предсезонната си подготовка. В мачовете от “International Champions Cup” в Съединени американски щати каталунците записаха едно тъждество 2:2 с Тотнъм (б.а. и победа с дузпи) и две загуби - 2:4 от Рома и 0:1 от Милан. Ернесто Валверде обаче не можеше да употребява огромна част от звездите си, до момента в който в този момент те ще бъдат на линия и се чака да се хвърлят с в сички сили в търсене на успеха.

В същото време сезонът за Севиля публично към този момент стартира. Тимът към този момент изигра три мача в Лига Европа и записа три победи. Андалусийци обаче завоюваха единствено с 1:0 семейството си на Жалгирис от 3-ия прелиминарен кръг и в този момент им следва тежко посещение в Литва в четвъртък и няма по какъв начин в клуба да нямат едно мислено.

Суперкупа на Испания

БАРСЕЛОНА - СЕВИЛЯ

Вероятни сформира:

БАРСА: Тер Щеген, Семедо, Пике, Ленгле, Алба, Артур, Бускетс, Коутиньо, Малком, Меси, Санчес

СЕВИЛЯ: Вацлик, Ескудеро, Кяер, Меркадо, Навас, Меса, Банега, Карол, Нолито, Сарабия, Бен Йедер

Стадион: “Ибн Батута”, Танжер
Съдия: Карлос дел Серо Гранде
Начало: 23:00 часа МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР