Тази сутрин внесохме в деловодството с 59 подписа вотът на

...
Тази сутрин внесохме в деловодството с 59 подписа вотът на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Вот на недоверие е най-разумното нещо за държавата към този момент

Тази заран внесохме в деловодството с 59 подписа вотът на съмнение. Поканили сме всички парламентарни групи за спор. Това съобщи Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, от ГЕРБ пред публицисти в коридорите на Народно събрание.

По думите и до момента са имали диалози с " Възраждане " и с Движение за права и свободи. " Има Такъв Народ доста мощно вземат участие в дебата в пленарна зала и по-късно ще създадем диалога с тях ", добави тя и обясни, че Христо Иванов от Демократична България е декларирал, че първо ще обсъдят вътре в групата им дали ще вземат участие и на следващия ден ще отговорят на ГЕРБ.

Сигурни сме, че този избор на съмнение би бил сполучлив и ще забележим по кое време ръководителят на Народно събрание ще насрочи ден и час за него, сподели Атанасова.

По думите ѝ няма смени на министри, тъй като нямат претенденти. " Не виждам поръчка за експедитивност или най-малко за кандидатури за нови министри, това е по този начин, тъй като министър председателят си дава сметка, че няма болшинство в Народно събрание и тези смени не могат да се случат по метода, по които са прочитали през послдните 32 години ", съобщи Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

Вот на съмнение е най-разумното нещо за страната към този миг, безапелационна бе тя.

" Темата на вотът е цялостният неуспех на правителствто в секторите стопанска система и финанси. Правителството е пагубно за страната ни ", счита още тя.

" Правителство в оставка не значи, че Народно събрание стопира да действа. Парламентът стопира да действа едвам, когато има декрет на президента за служебно държавно управление ", посочи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР