Тази сутрин в предаването “Събуди се по NOVA гост бе

...
Тази сутрин в предаването “Събуди се по NOVA гост бе
Коментари Харесай

“Много съм горд, че победих системата”: Любо Киров за българския шоубизнес и новото турне

Тази заран в предаването “Събуди се ” по NOVA посетител бе Любо Киров. 

,,В шоубизнеса не би трябвало да е срамнo, че има доходи. Едно време се срамувахме, че ги няма. Сега би трябвало да приказваме за това, с цел да може младежи да се стимулират, че могат да завоюват с поп музиката. Много съм горделив, че победих системата ” , споделя той. 

На въпрос по отношение на това за какво доста реализатори ги е позор да приказват за пари, той отговори, че повода евентуално е, че не са продали задоволително билети или изобщо нямат действителна аудитория. 
                             

,,Моите почитатели са доста твърди в харесването към мен и те се усилват. Ако миналата година сме продали 25 000 билета, тази година се обрисува да станат 30 000. В Плевен за ден и половина се продаде половината от концерта и наподобява ще би трябвало да пущам втора дата за този град ” , сподели още музикантът. 

Любо Киров показа, че се познава персонално с най-големите си почитатели и даже към този момент са станали другари. Това са хора, които имат вяра в същите неща, в които има вяра той и за тях е като представител. 

На въпрос по отношение на това дали е за положително, че кариерата му се е развила по-късно, той отговори: ,,Има една версия за Клуб 27. Аз мисля, че може би щях да стигна там, тъй като не бях подготвен за тази известност. Бях по-глупав, в сравнение с би трябвало да бъда, когато бях на 18-20 години. Времето беше друго, не можеше да се приказва за шоубизнес. Дете на прехода съм, не е най-готиният интервал, в който да си български музикант. Отне време да се върне респектът към българската музика и считам, че бях част от тази гражданска война. ” 
                             

,,Ако си актьор би трябвало да си доста почтен. Ако вярваш в това, което вярваш, хората ще бъдат съпричастни. Те са сензитивни за истината. Аз парите ги трансформирам в музика. Правя това, което желая и по тази причина съм най-богатият човек на света. ”  , добави още музикантът.

Любо Киров показа и за идното,,Ново турне 2024 ”: ,,Новото идва от вътрешната страна, а не от цирковите номера и фойерверките. Новата откровеност, детайлите на музиката, която харесваме, да ставаме по-добрата версия на себе си. Аз пробвам с изкуството да ставам от ден на ден Любо Киров. ” 
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР