Тази сутрин в Букурещ стана верижна катастрофа с участието на

...
Тази сутрин в Букурещ стана верижна катастрофа с участието на
Коментари Харесай

Тежка верижна катастрофа в Букурещ, над 20 коли се блъснаха

Тази заран в Букурещ стана верижна злополука с присъединяване на 20 автомобила . Някои коли бяха толкоз потърпевши, че притежателите им чисто и просто ги оставиха на пътното платно, а служители на реда и пожарникари бяха принудени да ги избутват, с цел да освободят придвижването, оповестява телевизия Диджи 24.

Верижната злополука е станала на мост,покрит с лед поради пръскачки за напояване, намиращи се към пътя, описаха водачи, взели участие в случая. Колите са се пързаляли като шейни.



Едва след верижната злополука чиновници на компания " Пътища и мостове " разпръснаха сол по заледеното шосе, показва малкия екран.

" Катастрофа, цялостен безпорядък ", съобщи един от водачите и изясни, че е опитал да спре, само че не това е било невероятно. " Влязох в мантинелата, с цел да не вляза в хората начело ", сподели различен водач.

Някои от участниците в случая съумяха да изоставен местопроизшествието с колите си, само че други имаха толкоз доста вреди, че ги оставиха на пътя. Наложи се служители на реда и пожарникари да ги избутват от мястото, с цел да освободят придвижването.

За благополучие, при верижната злополука нямаше потърпевши хора. Трафикът бе блокиран в продължение на три часа, показва Диджи 24.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР