“Тази сутрин в 7:30 в дома ми дойдоха двама униформени

...
“Тази сутрин в 7:30 в дома ми дойдоха двама униформени
Коментари Харесай

Прокуратурата вика за разпит Корнелия Нинова с призовка frognews.bg

“Тази заран в 7:30 в дома ми пристигнаха двама униформени от “Съдебна защита ”. “Съдебна защита ” по закон извършва наложително довеждане. Както знаете прокуратурата се опита да се намеси във вътрешнопартийните каузи на Българска социалистическа партия.

 

Отказахме да предадем документи, както и да се явим на разпит, на който да даваме пояснения по какъв начин и за какво сме дали своят вот вътре в партията по време на Национален съвет. Очевидно прокуратурата е задействал идната стъпка - наложително довеждане ”, изясни пред публицисти Нинова и повдигна въпроса имат ли тези дейности общо с вчерашната среща на Българска социалистическа партия с основния прокурор Иван Гешев, добавя НТВ.

 

По думите на Нинова извикани на разпит са преброители в Националния съвет на Българска социалистическа партия. “Вече ме принуждават за следващ път аз да връчват призовки на членове на Българска социалистическа партия за разпит. Няма да извърша и това напътствие ”, безапелационна бе тя, като разясни, че в закона има текст, който гласи, че шеф може да връчва призовки. “Председател на партия, не е шеф ”, съобщи Нинова. От Българска социалистическа партия са сезирали посланиците на европейските страни, следва да сезират и Инспекторат на Висшия правосъден съвет. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР