Тази сутрин стана ясно, че известният психолог Иван Владимиров -

...
Тази сутрин стана ясно, че известният психолог Иван Владимиров -
Коментари Харесай

Прокуратурата: Психологът Иван Владимиров е застрелян в лицето, никой не е видял убийството

Тази заран стана ясно, че известният психолог Иван Владимиров - Нав е бил погубен през нощта след съседски скандал в София. По случая има арестуван. Извършен е оглед, разпитани са съседи, оповестиха на брифинг от прокуратурата.

" Това, което можем да кажем сигурно, е, че убийството е осъществено през вчерашния ден, към 22:30 ч. вечерта в жилищна кооперация на ул. " Черковна ". Вероятно прибирайки се към дома си, потърпевшият може би е влезнал в спор с обвинения по делото и е бил убит с един изстрел в лицето, като гибелта му е настъпила незабавно ", уточни представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова.

Трупът е открит на междуетажната площадка от двама съседи, които малко преди този момент са чули изстрели и са усетили странна миризма. Подали са незабавно сигнал на 112.

По информация на прокуратурата сред обвинения и жертвата е имало влошени връзки, непрекъснати спорове на междусъседска основа, имало е разногласия от битов темперамент, само че към момента е в развой на изясняване точната причина, заради която е настъпила гибелта на потърпевшия.

По-рано основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров съобщи, че арестуваният за убийството на психолога е бил чиновник на Министерство на вътрешните работи преди 23 години. За аргументите, довели до трагичния случай, Тодоров уточни изострени съседки връзки, за които са подавани сигнали от 2020 година насам. Има 12 подадени сигнала, като главната част от тях са от причинителя във връзка с дейности на майката на жертвата. Сигналите не са били за принуждение, а по битови въпроси - звук, цапане на общите елементи и други сходни.

Главният секретар уточни, че са дадени инструкции на регионалните дирекции и районни ръководства за още по-голямо прецизиране на претекстовете, с които жителите изискват да придобият оръжие. В момента се правят инспекции на към този момент дадените оръжия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР