Тази сутрин се появи нова снимка на Меган Маркъл, а

...
Тази сутрин се появи нова снимка на Меган Маркъл, а
Коментари Харесай

Вижте новата снимка на Меган, с която тя отбеляза деня на майката

Тази заран се появи нова фотография на Меган Маркъл, а фотосът бе оповестен от Кели Зайфен, създател на Alliance of Moms и близка другарка на семейство Съсекс.

Кели загуби 9-годишния си наследник преди съвсем година, а Мег и Хари бяха голяма поддръжка за своята другарка и нейното семейство.

Ето какво написа тя в своя пост:

“С наближаването на Деня на майката не мога да не мисля за моята лична #общност на майчинството. Веднага се сещам за теб Мег. Колко необикновено грижовна, топла и отворена си ти. Каква невероятна другарка и майка. Наистина ти се удивлявам и съм толкоз признателна, че си част от моята #CommUNITYofmotherhood.
                             

Винаги си първата, който споделя “да “, с цел да подкрепиш тези, които обичаш. Ти си гневен бранител на нуждаещите се. Благодаря ти, че се причисли към тазгодишната акция за поддръжка на родители в приемни фамилии на младежи в Лос Анджелис, която оказва помощ за даването на значими услуги, обучение, запаси и покровителство, тъй че те да могат да изградят по-добро бъдеще за себе си и фамилиите си.
                             

Моля, присъединете се към нас в тазгодишната доста специфична акция и купете своята тениска, с цел да я подкрепите посредством връзката в биото. Не забравяйте да маркирате @allianceofmoms, с цел да можем забележим какъв брой невероятни сте всички вие, по тази причина че подкрепяте тази прелестна общественост от майки. ”
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР