Тази сутрин PhoneArena съобщи, че финландската компания HMD Global съвсем

...
Тази сутрин PhoneArena съобщи, че финландската компания HMD Global съвсем
Коментари Харесай

Датата на презентацията на Nokia X с ОС Android Oreo

Тази заран PhoneArena заяви, че финландската компания HMD Global напълно скоро ще показа нова версия на забавния смарт телефон Nokia X, работещ под ръководството на операционната система Android Oreo.
PhoneArena съобщи, че на 27 април 2018 година в Китай ще се състои формалната презентация на смарт телефона Nokia X . Това ще бъде телефон от междинен клас с налична цена. Засега няма информация за техническите характерности на мобилното устройство. Но можем да си напомним, че всички нови смарт телефони на HMD Global , които вземат имената на предходните модели, имат много подобен с предходните устройства дизайн.



Най-вероятно цветовата гама ще бъде същата – ярки цветове на корпуса, който се чака този път да бъде изработен не от пластмаса, а от закалено стъкло.

Но най-важното в тази информация е, че новият Nokia X няма да работи под ръководството на мобилната операционна система Windows Phone, а ще се употребява Android Oreo, като потребителите могат да чакат поддръжката на функционалността Project Treble за допустимо най-бързо приемане на обновяванията.

В китайската обществена мрежа Weibo се появи информация, че Nokia X няма да се продава на всички места. За да разберем повече детайлности ще би трябвало да изчакаме до 27 април.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР