Тази сутрин ПГ на ПП-ДБ няма да влезе в зала.

...
Тази сутрин ПГ на ПП-ДБ няма да влезе в зала.
Коментари Харесай

Петков: Тази сутрин ПП-ДБ няма да влезе в зала, нещата, които се случват са недопустими

„ Тази заран ПГ на ПП-ДБ няма да влезе в зала. Ясно предупредихме, че нещата, които се случват последните дни са неприемливи. Вчера следобяд три регулатора – Сметна палата, Българска народна банка и Здравната каса, бяха вкарани в комисия “, сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

Бойко Борисов заприказва за СМС, изпратен от Лена Бориславова

По думите му това е нарушаване на първичната сделка, че всички регулатори ще бъдат обсъждани от ГЕРБ и ПП-ДБ деликатно.

„ Ако някой си мисли, че това ще бъде цената – всички регулатори с мандати по 5 години да бъдат сменени с това прикрито болшинство от ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ доста се лъже. Няма по какъв начин да дадем контролите на страната в ръцете на това болшинство без разискване, скрито и небрежно “, добави Петков. 

Изслушването на правосъдния министър беше блокирано от ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “, добави той

По думите на Кирил Петков настояването им за чуване на министъра на правораздаването за избора на Сарафов за и. ф. основен прокурор е блокирано от скритото болшинство на ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “.

„ Същият следобяд правната комисия изиска да бъде изслушан министърът на правораздаването за същата тази замяна, комисията беше блокирана от ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “. Антикорупционният закон, при който имахме спогодба, че двата закона – на ГЕРБ и Политическа партия, ще бъдат вкарани в зала дружно за първо четене, нашият закон беше отритнат със същото това болшинство “, разяснява още Петков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР