Тази сутрин отново е много студено, с минимални температури в

...
Тази сутрин отново е много студено, с минимални температури в
Коментари Харесай

Остава студено, но температурите се повишават

Тази заран още веднъж е доста студено, с минимални температури в по-голямата част от страната сред минус 10° и минус 5°, в София - минус 10°, на морския бряг – от минус 5° до минус 2°, само че оптималните температури ще бъдат малко по-високи, спрямо през вчерашния ден, сред минус 3° и 2°, в София - минус 3°.

Предупреждение за ледено време, с оптимални температури под нулата и минимални под минус 10°, остава в действие и през днешния ден единствено в областите Благоевград, Кюстендил, Перник и София.

Силният вятър ще отслабне и ще бъде сдържан, към този момент от северозапад, в крайните югоизточни региони - от север. В Източна България ще остане най-вече облачно, само че в останалата част от страната облачността ще се раздира и понижава, н аместа до слънчево време.

Ветровито ще остане и на морския бряг, с сдържан, по северното крайбрежие краткотрайно мощен северозападен вятър, а вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Ветровито ще се задържи и в планините, с сдържан северозападен, по високите елементи - краткотрайно мощен североизтоичен вятър. Ще има променлива облачност, тук-там със слаби валежи от сняг. Остава доста студено, с оптимални температури в курортите от минус 8° до минус 13°.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР