Тази сутрин около 8 часа в Районно управление – Царево

...
Тази сутрин около 8 часа в Районно управление – Царево
Коментари Харесай

Психично болен закла баща си в Ахтопол

Тази заран към 8 часа в Районно ръководство – Царево е получено известие, че в частен дом в Ахтопол е намерено тялото на възрастен мъж с прободни рани.
Установено е, че това е 83-годишният притежател на парцела, в който живеел дружно с 55-годишния си психологично болен наследник, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Своевременно към мястото на случая се отправили полицейски чиновници, които отделили местопроизшествието и със съдействието на чиновници от отдел „ Криминална полиция” направили подробен оглед. По тялото на възрастния мъж били открити две прободни рани евентуално нанесени с кухненски нож. Жертвата бил с тежка степен на неработоспособност.
Задържан за закононарушението е 55-годишният наследник на възрастния мъж, който неведнъж е отвеждан за лекуване в Центъра за психологично здраве с диагноза „ шизофрения”.
По случая се организират разнообразни процесуално-следствени дейности. Назначени са и голям брой експертизи. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР