Тази сутрин на територията на Софийска област започна специализирана полицейска

...
Тази сутрин на територията на Софийска област започна специализирана полицейска
Коментари Харесай

Специализирана полицейска операция се провежда на територията на Софийска област

Тази заран на територията на Софийска област стартира профилирана полицейска интервенция за предварителна защита на нарушаванията на изборното законодателство, противопоставяне на стандартната престъпност, стабилизиране на средата за сигурност, обезпечаване на добър публичен ред и пътна сигурност, оповестиха от ОДМВР-София. Полицейските дейности се реализират взаимно с екипи на жандармерията и представители на държавните контролни органи.

До 13 часа са тествани общо 377 лица и 244 МПС. Задържани са 17 души. За разнообразни установени нарушавания са формирани 69 акта и 28 фиша. 12 са формираните предупредителни протоколи по ЗМВР. Инспектирани са 11 пункта за черни и цветни метали, 8 заложни къщи, 10 автоморги, 10 питейни заведения и 27 търговски обекта.

На територията на РУ-Ихтиман съвместно с представители на БАБХ е открита противозаконна касапница, помещаваща се в  преобразувани гаражни кафези в двора на частен парцел. Двама души са арестувани с оглед съществуването на данни за осъществявана противозаконна лихварска активност.

На територията на РУ-Костинброд, в хода на осъществените инспекции, в два търговски обекта са открити изложени за продажба облекла, обозначени с логото на международни търговски марки, без съществуването на съответната документи. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

При осъществена инспекция на пътя е арестуван задграничен лидер с 3.03 промила алкохол. Започнато е бързо произвеждане против нарушителя.

На територията на РУ-Самоков, след осъществени инспекции, за владеене на наркотични субстанции са арестувани мъж и жена.

 

Полицейските дейности не престават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР