Тази столица е толкова подценена, но красива и е една

...
Тази столица е толкова подценена, но красива и е една
Коментари Харесай

Британският Daily Express хвали София: Тази столица е толкова подценена, но красива и евтина

" Тази столица е толкоз подценена, само че красива и е една от най-хубавите за разходки в Европа ". С това заглавие английският Daily Express хвали в неделния си брой София. Като друго преимущество акцентира какъв брой е налична и евтина.

" Фокус " ви показва обявата на медията без редакторска интервенция.

" София в Западна България е ситуирана на река Искър и в полите на Витоша. Това е четвъртият максимален град в Европа.

" Спокойната " столица постоянно е подценявана от туристите, които избират ски курортите и плажовете, само че си заслужава да бъде посетена.

София е похвалена за проходимостта й, което е от решаващо значение за туристите, които се пробват да изследват разнообразни региони.

Блогът за най-евтини дестинации " The Cheapest Destinations Blog " написа за столицата: " София е добър град (да поскитате), тъй като е доста " пешеходен ".

" Районът, където са множеството атракции, е относително стилен и оттова има достъп до забавни квартали ".

София е осеяна с църкви със златни куполи, османски джамии и монументи от руската ера.

Сред най-популярните й забележителности са храм-паметникът " Александър Невски ", Софийската градска градина, античният комплекс " Сердика " и църквата " Света София ".

Също по този начин измежду наложителните туристически места са " Червеният апартамент " (запазен апартамент от комунистическата ера и частен музей), Националният замък на културата, Боянската черква и Археологическият музей.

Блогът хвали зелените площи на София, градския превоз и цените на неща като кафе, таксита и храната.

София е третата най-евтина европейска столица за посещаване, съгласно изследване на Slot.Day, което проучва качеството на нощния живот в градовете и цената на настаняването.

Цената за настаняване е към 41,90 евро или 36 паунда на човек на вечер. Освен това има 112 места с четири и пет звезди за нощен живот.

В София ще намерите няколко вида за пребиваване, в това число хотели, Airbnbs, хостели и ваканционни парцели чартърен. А тези, които желаят да го посетят, могат да летят непосредствено от Лондон и Бирмингам.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР