Тази сряда Юпитер влиза в Лъв, като ще покровителства всички

...
Тази сряда Юпитер влиза в Лъв, като ще покровителства всички
Коментари Харесай

Какво очаква зодиите през тази седмица

Тази сряда Юпитер влиза в Лъв, като ще покровителства всички огнени знаци. В неделя Сатурн ще излезе от ретроградната си фаза в Скорпион. Това ще донесе седмица на позитивни промени.

Овен – Пред вас се отварят креативен възможности

Средата на новата седмица ще ви донесе доста занимания. Постепенно увереността ви ще се възвърне и ще ви направи по-склонни към риск и изследване на нови благоприятни условия. С влизането на Юпитер в Лъв пред вас ще се отворят доста шансове за творчество и флиртове.

Телец – Излизате от етапа на напрежение

Връзката ви с дома и фамилията поема нова посока тези дни. Вероятно ще извършите крупна покупка за дома или околните си. Напрежението на любовния фронт също се успокоява през седмицата, като сте подготвени да излезете от етапа на непрекъснати кавги с обичания.

 Юпитер

Близнаци – Идва седмица на облекчение

Тази седмица ще бъдете в стихията си по информационните въпроси. От тази сряда може да разчитат на шанс във връзка с дейностите, свързани с писане и Интернет. От неделя, когато Сатурн излиза от ретроградната си фаза, ще почувствате облекчение и в професионалната сфера.

Рак – Финансовите ви упоритости се осъществяват

Когато Юпитер влезе в Лъв, ще се даде подтик на вашите финансови упоритости. Планетата ще остане в огнения знак цяла година, което може да ви донесе доходи в идващите 12 месеца. От неделя ще се избавите от възприятието на неустановеност и ще можете умерено да се изразите.

Лъв – Реализация на проектите и доста пътувания

Тази седмица пред вас се отварят огромни благоприятни условия за реализация на проектите ви. От сряда до идващото лято ще пътувате повече, а и е допустимо сънищата ви да са доста ярки и да ви насочват към верните ходове. От неделя въпросите в дома ще стартират да се уреждат.

Дева – Търсете препоръките на близки

При вас шансът ще пристигна, единствено в случай че се фокусирате върху фантазиите си и се вслушвате повече в препоръките на околните си. След като Сатурн излезе от ретроградната си фаза, няма да имате никакви проблеми при общуването с околните. Съветвайте се с хората към вас, с цел да си спестите пари и време.

 Зодия Лъв

Везни – Почивайте тази седмица

Социалният ви живот ще се обогати тази седмица, тъй като ще се срещнете с доста нови хора. Тази седмица е идеална да си почивате и да се радвате на живота. Въпреки това интуицията ви по професионалните въпроси ще се усъвършенства и би трябвало да се вслушате в нея.

Скорпион – Реализирате фантазиите си

Тази седмица ще е идеална да демонстрирате уменията си и да съумеете в това, с което сте се захванали. След като Сатурн излезе от ретроградната си фаза в неделя, всички спънки по пътя ви ще бъдат отстранени. Мечтите ви са на една ръка разстояние и не би трябвало да се притеснявате да ги реализирате.

Стрелец – Не харчете пари излишно

Вашата планета шеф – Юпитер, влиза в Лъв, което ще ускори ентусиазма ви за завършения и придвижване. Наслаждавайте се на хубавите неща през седмицата, само че внимавайте с харченето на пари. Не правете непотребни разноски и си съставете бюджет до края на месеца.

 Козирог

Козирог – Тази седмица ще жънете успехи

Тази седмица ще сте цялостни с сила за печелене на пари. Възможно е да намерите добър бизнес сътрудник, с които да осъществите упоритостите си в кариерата. Вашата планета шеф – Сатурн, излиза от назадничавост в неделя и това ще ви донесе триумф във всеки един аспект.

Водолей – Получавате подтик за развитие

Връзката ви с половинката ще стане още по-сериозна и ангажиращата, защото Юпитер ще се движи във вашия бранш от тази сряда до идната година. В професионално отношение също получавате подтик за развиване, в случай че работите старателно.

Риби – Насочвате се към спортуване

Вашата силата тази седмица ще се насочи към спортуване. Следващите дни подготвят към диети и физически извършения. С влизането на Венера в Рак ще станете още по-чувствителни и жадни за романтика.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР