Тази сряда, 24-и януари точно в 21.00 ще бъде излъчен

...
Тази сряда, 24-и януари точно в 21.00 ще бъде излъчен
Коментари Харесай

Юлияна Дончева и Ива Екимова се завръщат в телевизионен ефир

Тази сряда, 24-и януари тъкмо в 21.00 ще бъде излъчен следващия епизод от най-изкусителното кулинарно предаване. На водещата гостуват Юлияна Дончева и Ива Екимова.

Двете дами се развихрят в кухнята и подготвят две от най-любимите на всички българи блюда. Салата капрезе е специалитетът на Юлияна, която от години натъртва на здравословното хранене и не пропуща опцията да разкрие нови приложения на супер храните. Самата тя неотдавна издаде книга, в която споделя, че споделените познания и опит са стъпка към щастието и смисъла на живота. Книгата „ Код алено: Моята истина за храната “ авторката подарява на домакинята, като благопожелание за ентусиазъм, разкриване на персоналния баланс и осъзнатия избор. Пред Петя Раева стилната дама разкрива, че посвещава дълги години на търсенето на най-хубавите решения и верния избор на здравословна храна и придвижване за себе си и обичаните си хора. Пред Петя и Ива Юлияна споделя своята философия за пълностоен живот, като ги предизвика да се поинтересуват от ежедневните провокации, които стоят на пътя на щастието ни.

Ива Екимова приема предизвикването, а за събеседничките си подготвя яйца по панагюрски, като акцентира, че това е измежду обичаните й храни в последно време, тъй като една порция изцяло дава отговор на условията й за стойностен хранителен баланс. Юлияна и Ива разкриват пред Петя Раева, че напълно скоро се причисляват към огромния екип на Code Fashion TV, стартирайки стремително втория сезон на едно от най-обичаните излъчвания в ефира на медията – „ Дами канят”.

Дамското шоу ще се излъчва всяка неделя заран от 10.00 часа по Code Fashion TV. То ще изобилства от любопитни тематики и посетители. „ Здравословно със Силвия”, „ Намигване по женски с Пария”, „ Моден подиум” и „ Актуално” са единствено част от рубриките, които ще зареждат неделната заран с потребна и настояща информация. В „ На високи токчета” и „ Без вратовръзка” Юлияна и Ива ще срещат публиката с обичани звезди, представители на музиката, театъра, киното и изкуството, а първият епизод на „ Дами канят” ще се излъчи на 28-и януари.

Как се отглежда младеж, за връзката на дамата с по-млад мъж, за салдото сред женствеността, живота, кариерата, децата и какво е да си съумяла майка и жена през днешния ден, гледайте тази сряда, 24-и януари, тъкмо в 21.00 часа срещата на Петя Раева с Юлияна Дончева и Ива Екмова единствено по Code Fashion TV.

„ Вечеряй с Петя Раева”, „ Дами канят”, както и всички излъчвания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Mtel, Bulsat fusion, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а към този момент и в цяла Европа, с помощта на Intelsat 904 45.0 и, несъмнено, 24 часа, 7 дни в седмицата, в уеб страницата на медията http://tv.codefashion.bg/.”
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР