Тази снимка е от днес - 07.03 часа от ул.

...
Тази снимка е от днес - 07.03 часа от ул.
Коментари Харесай

По-силни ли са нарушителите от управляващите?

Тази фотография е от през днешния ден - 07.03 часа от ул. " Костаки Пеев " в Пловдив. Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия. И продължава: " Какво е по-необичайното? На пръв взор нищо. Поредният " мамин наследник " или " наглец " или " селски хитрец ", който е паркирал " скъпоценния си таралясник " по този начин, като че ли е най-голямото богатство на света. Не, не е това! По-лошо е!!!

Това е еманацията на безпомощността на пловдивската администрация да се оправи с нарушителите на закона; това е сигнал, че държавността я няма и нарушителите са по-силни от управляващите; това е маркер, който указва, че от ту, нататък спазващите закона са малцинството, което е дискриминирано от бездействието на държавата/общината, а нарушителите живеят в комфорт, тъй като ръководещите нехаят или не могат, или........

По всичко проличава, че управниците не виждат по-далеч от носовете си. Защо ли? Защото:

Много скоро никой няма да съблюдава законите - елате в събота и неделя и вижте какво се случва към ПУ. И в този момент санкциите не се заплащат - тази наклонност ще стане всеобща, а след това и налози няма да се заплащат всеобщо. Няма да останат хора, които да съблюдават законите и да заплащат налози, тъй като ще се изнесат от страната или просто ще се изгубят в масата. Пловдив от европейска столица на културата ще стане гето на нарушители и този развой е почнал и към този момент е много напреднал - хората страдат от голяма липса на правдивост и държавност.

И още, и още, и още.........
Моля, дано Вашата редакция запознае нашите управници с това мнение, тъй като те не взимат под внимание сигнали до тях, вярвайте ми! Но, даже и да го вземат под внимание самият аз нямам вярата, че нещо може да се случи....... нищо няма да се промени, а в противен случай, ще става по-зле. Просто ръководещите са с никакъв управнически и административен потенциал. Аз споделям, че извършители към този момент са победили и запитвам: Защо ние останалите би трябвало да плащаме, с цел да живеят те, нарушителите!
С огорчение: Петър Ангелов ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР