Тази смарт тоалетна седалка е натъпкана с технологии, управлява се

...
Тази смарт тоалетна седалка е натъпкана с технологии, управлява се
Коментари Харесай

Smart Heated Bidet Toilet Seat 2 - за удобство и хигиена

Тази смарт тоалетна седалка е натъпкана с технологии, ръководи се отдалечено

Интелигентната смарт тоалетна седалка на Smartmi се ръководи комфортно с отдалечено

Смарт технологиите навлязоха незабелязано в всекидневието ни. Освен дребните електронни джаджи, които всеки употребява – като смарт телефоните да вземем за пример, умните устройства проникват на всички места в дома ни, в това число и в… тоалетната.

Smartmi, един от марките в портфолиото на Xiaomi, предлага забавен артикул за безупречна хигиена и улеснение в тоалетната – това е смарт седалката, която се предлага сега за €172,79 в световния онлайн магазин Cafago с безвъзмездна доставка от европейски склад.

Смарт тоалетната седалка поддържа 6 степени на температурата на водата за измиване

Чистота и здраве – това е посланието на смарт седалката. Тя е натъпкана с технологии, които се грижат за съвършената а хигиена в тоалетната. Оборудвана е със самопочистваща се пръскачка, външен филтър, преносима антибактериална дюза и антибактериален пръстен на самата седалка. Дизайнът е с обособен воден канал, а за комфортно ръководство е планувано отдалечено устройство с практични функционалности.

поддържа 4 скорости на водната бликам за измиване и 6 степени за температура на водата – от естествена до 39 градуса, тъй че да отговори на потребностите на всички членове на фамилията, с грижа за сензитивната кожа. В допълнение, смарт седалката предлага изсушаване с топъл въздух с пет степени на температурата – от естествена до 55° C.

Температурата на топлия въздух за изсушаване също може да се контролира

Важно е да подчертаем, че тази смарт тоалетна седалка обезпечава топла течаща вода за измиване с непрекъсната температура, като я загрява незабавно, а не авансово в казанче – това предотвратява развъждането на бактерии, които виреят добре в топла среда.

е изцяло безвредна за потребление, защото включва голям брой отбрани. Такива са IPX4 водоустойчивост, отбрана от прегряване при изсушаване с топъл въздух, отбрана от приключване, отбрана от прегряване на водата и други защитни механизми. Работи в необятен диапазон температури в помещението – от 4 до 40° C.

Smartmi тоалетната седалка е направена от пластмаса в бял цвят

Смарт седалката е направена от пластмаса в бял цвят, зарежда се от общоприетоо напрежение 220V, има размери 390х519 мм, а целият комплект тежи към 5,6 кг. В него с изключение на тоалетната седалка влизат дистанционно управление, чанта за аксесоари, филтър, маркуч за подаване на вода, фиксиращи елементи и документи.

Можете да купите смарт седалката тук: – за €172,79 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР