Тази седмица започва любимият за много тенис фенове период от

...
Тази седмица започва любимият за много тенис фенове период от
Коментари Харесай

Начало на турнирите в Хюстън, Маракеш, Чарлстън и Богота: Коментирайте днешните мачове


Тази седмица стартира обичаният за доста тенис почитатели интервал от годината – сезонът на клей. Хюстън и Маракеш ще одобряват шампионати от категория ATP 250, като в това време ще се проведат и две съревнования от женския тур – WTA 500 в Чарлстън и WTA 250 в Богота.

В Маракеш програмата на централния корт ще открие Фернандо Вердаско, който ще се изправи против Павел Котов в борба за място в главната скица, а в най-интересния мач за деня един против различен ще излязат Алехандро Давидович Фокина и Федерико Кория.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно в Хюстън различен испански деец – Фелисиано Лопес, ще се изправи против квалификанта Гийс Броуер в първи кръг, а програмата на централния корт ще завърши с мач сред две от младите звезди на американския тенис – Дженсън Бруксби и Джей Джей Улф.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Програмата в Чарлстън ще стартира в 17:00 ч. с доста завладяващ конфликт сред Ана Конюх и Линда Фрухвиртова, а в четвъртия мач на централния корт Петра Квитова ще стартира присъединяване си в шампионата с мач против Магдалена Фрех.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

В Богота поставената под №5 Хармъни Тан ще се изправи против Лаура Пигоси, а третата в схемата Ребека Петерсон ще играе с представителката на домакините Мария Гонзалес.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Днес ще се изиграят и няколко мача на равнище Чалънджър с присъединяване на някои от водещите български тенисисти. Александър Лазаров ще играе с Ян Чоински (№529) в последния кръг от квалификациите в Оейраш, а Александър Донски ще се изправи против Даниел Агилар (№811) в борба за място в главната скица в Мурсия. От своя страна Адриан Андреев доближи до последния кръг от пресявките в Мексико Сити, където негов конкурент ще бъде 413-ият в света Николас Бариентос.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР