Тази седмица Законът за хората с увреждания се подкрепи с

...
Тази седмица Законът за хората с увреждания се подкрепи с
Коментари Харесай

Борисов: Бихме подкрепили мандат на ДБ, на БСП - не


Тази седмица Законът за хората с увреждания се поддържа с над 180 гласа в зала. Още няколко законопроекта, измежду които и за въглищните централи, енергетиката и горивата, тази седмица бяха признати и с гласовете на Демократична България и Политическа партия. Кое липсва в съдружната просвета на България? Да се преборим с егото си! Да спрем да приказваме за взаимни отстъпки, а да ги създадем! От ГЕРБ направихме доста взаимни отстъпки - аз се отдръпнах, поддържаме значимите за хората закони, предложихме кабинет, който да е партийно далечен. Това съобщи в изявление за " Дарик " водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

" Срещу NEXO има интернационално следствие и става въпрос за доста пари. Малко е комплицирано за репутацията на " Демократична България " - подозрително 5 служителки на Nexo са дарили по тъкмо 20 000 лв. за акцията на Демократична България. " Капитал " още през септември са писали за следствието против Nexo в Съединени американски щати. Израелските служби също работят по този случай. Какви каскети и тиня? Явно от " Капитал " първо са хвърлили тиня по Демократична България. Работа на Демократична България си е, щом желаят да се обръщат към една крайнолява популистка партия като " Продължаваме промяната ", които не одобриха оръжието за Украйна, не гласоподаваха за американските реактори, не одобриха диверсификацията за горивото и направиха тъй че милиарди да изтекат към " Лукойл ", разяснява още той.

Борисов уточни, че от ГЕРБ биха подкрепили мандат на " Демократична България ", само че не и на Българска социалистическа партия. " Но третият мандат може да се даде и на " Български напредък ". Мога единствено да обмислям по какъв начин мисли Радев, само че нито съм се чувал, нито съм се виждал с него - Асен Василев да лъже колкото си желае. Еконт-а си отиде в Съединени американски щати и останахме без автомагистрали, без пътища, мостове и тунели. За две години за какво не демонстрираха по какъв начин се вършат бързо и качествено пътища?! Лесно се приказва за корупция. Но какво от " Промяната " направиха против корупцията?! Показаха по какъв начин канят приятелите си в Министерски съвет и им дават цялата ни енергетика - без конкурс, без нищо. Когато спечелиш локалната власт е доста по-отговорно, тъй като това образува болшинства, които образуват обединения и политики ", съобщи още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР